Sobre mi

Vaig néixer a Barcelona el 1969. Sóc escriptora, periodista cultural i mare de quatre fills, no necessàriament per aquest ordre.

Sóc l’editora i directora de Catorze, un magazín digital a favor de la cultura.

He estat coordinadora del suplement Cultura i subcap de cultura del diari Avui, professora de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i corresponsal a Nova York. Parlo per Catalunya Ràdio des del 1992. Escric a Nació Digital. He col·laborat als diaris Ara, El Periódico i La Vanguardia, així com a TV3 i RAC1. Sóc membre del consell assessor i entrevistadora de la revista Catalan International View. Vaig ser directora literària de l’editorial Thassàlia.

Em van donar el premi Josep Pla per la novel·la Una victòria diferent (2002). També he publicat, entre d’altres, els llibres La noia del temps (1997), Alícia al país de la televisió (1999), No sóc obsessiva, no sóc obsessiva, no sóc obsessiva (2003), Els fantasmes no saben nedar (2004), Supermare treballadora i altres estafes (2005), La feina o la vida (2010), Petita història de Barcelona (2012), Catorze de cara al 2014 (2014) i Marta Rovira, cada dia més a prop (2014).

He rebut el premi Atlàntida a la millor articulista en llengua catalana.

Sóc sòcia d’Òmnium Cultural, membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya i de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Vaig militar a la Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes.