94. Demà

divendres, 4 abril

365 PARAULES

I arriba un dia que no atrapes el temps, i penges la paraula del dia quan ja fa deu minuts que és demà. Amb sort, no se n’adonarà ningú.

 

1 Comentari a 94. Demà

  1. Yolanda's Gravatar Yolanda
    5 abril 2014 , 14:26 | Enllaç permanent

    Ahir, quan faltaven minuts per a les 12 de la nit, vaig prendre consciència que no havia llegit la pindoleta literària del dia, i vaig pensar que potser a vegades ens calen dies de 25 hores!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca