93. Cafè

dijous, 3 abril

365 PARAULES

I quan em deia que potser no hauria de fer el cafè que tenia a les mans, perquè ja n’he fet uns quants i avui presento un llibre i després em traeixen els nervis i tal, he vessat la tassa de cafè damunt la taula.

L’inconscient (o el subconscient: no sé mai com va, això) ha estat més ràpid que la meva força de voluntat.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca