92. Flors

dimecres, 2 abril

365 PARAULES

Una amiga m’ha regalat unes flors. I el fill petit m’ha dibuixat un cavall.

Els ronyons em maten. Cada mes em pregunto a canvi de què devíem pactar això de trobar-nos fatal un cop al mes. I em moro de son. Cafeïnòmana com sóc, quan he pensat a fer el cafè del migdia ja era massa tard.

Però he mirat les flors i el cavall i, durant un moment, m’he sentit feliç com mai.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca