105. Castell

dimarts, 15 abril

365 PARAULES

El llibreter gironí juga a fer preguntes al fill de cinc anys. Es nota que li agraden els nens, deu ser un bon avi, la Martina ha tingut sort. S’ha fet fosc i en Guillem assenyala la catedral de Girona. “A veure si saps què és aquell edifici tan gran, tot il·luminat”, diu a la criatura.

I la criatura, que té una mare atea i ha mamat poca cultura religiosa, respon, amb més convicció de la que hauria de gastar: “Què és allò? Un castell.”

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca