103. Secret

diumenge, 13 abril

365 PARAULES

M’ha calgut escriure un centenar de textos per comprovar que només els llegeix algú quan els faig córrer a través de les xarxes socials. Si els escric aquí i els deixo estar, hi són però és com si no hi fossin. I aquesta presència clandestina té un no sé què que m’agrada. Són una mena de secret amable. Unes paraules discretes dites en veu baixa, que queden entre tu i jo. Perquè tu sí que hi ets, oi?

 

2 Comentaris a 103. Secret

 1. pere's Gravatar pere
  16 abril 2014 , 7:54 | Enllaç permanent

  doncs jo et llegeixo cada dia, encara que no facis córrer els textos per les xarxes socials.

 2. roser's Gravatar roser
  16 abril 2014 , 21:22 | Enllaç permanent

  Jo també et llegeixo Eva, cada dia, a través de feedly, i m’encanta que escriguis. Aquests textos teus que a vegades em fan riure i d’altres fins i tot plorar m’acompanyen cada vespre. Gràcies!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca