102. Racó

dissabte, 12 abril

365 PARAULES

Tinc un racó de món a prop del cel, on treballo i escric. És un racó entre terrats. En un terrat hi ha la caseta de fusta que va fer l’avi als dos fills grans, ara hi juguen els dos petits. Des de l’altre terrat es veu el mar.

Aquest racó de món és més del que mai hauria imaginat que podria arribar a tenir. I sí, és meu i sóc aquí.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca