100. Cent

dijous, 10 abril

365 PARAULES

Avui fa cent dies que som a l’any catorze. I avui arribo a les cent paraules d’aquest projecte de les paraules i els textos i els dies. Sens dubte, tenir projectes és el que més s’acosta a la felicitat. A la meva, almenys.

El projecte que ara mateix em fa trempar cada dia, i ja fa deu dies que camina, es diu Catorze. Voldria seguir-ne parlant l’any quinze, i el setze, i punts suspensius.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca