88. Enrere

dissabte, 29 març

365 PARAULES

Els comptes enrere fan emoció i nervis i por. Tres, dos, un i au, ja hi som.

M’il·lusiona el compte enrere de la gigafoto de la Via Catalana. I el de la consulta del 9 de novembre.

I m’il·lusiona i m’estressa a parts iguals el compte enrere del naixement de Catorze.

M’agraden els comptes enrere perquè, en realitat, compten cap endavant. La vida és també un compte enrere, però la gràcia és anar avançant fins al dia que.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca