87. Relat

divendres, 28 març

365 PARAULES

La vida és el que ens passa i, sobretot, el que diem que ens ha passat. Fabriquem un relat que ens fa sentir més o menys còmodes amb nosaltres mateixos: ens haurem de suportar fins al final tant si ens agradem com si no, i la veritat ens podria fer un mal favor.

El cervell és un òrgan prodigiós. Fabriquem un relat i, alehop, ens l’acabem creient.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca