86. Casa

dijous, 27 març

365 PARAULES

Casa meva és la tetera de ferro colat i la Nespresso, una cosa no treu l’altra. Casa meva és l’ordinador que duc al damunt com un cargol la closca. La xocolata i la pega dolça. Els bagels de panses i les magdalenes integrals. Els llibres que he llegit i els llibres per llegir.

Casa meva és l’abraçada dels fills o la filla i la braçada al mar o a la piscina. Casa meva és una dutxa d’aigua que bull.

Si és que hi ha cases d’algú.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca