85. Segrest

dimecres, 26 març

365 PARAULES

Quan estàs segrestada per un projecte que et roba la son però et regala tones d’il·lusió i d’entusiasme, passa que se’t fan les sis de la tarda i t’adones que encara no has penjat (ni pensat) el text corresponent a la paraula del dia. També passa que se’t fan les sis de la tarda i encara no has dinat. Llavors decideixes obrir un parèntesi, escriure quatre ratlles que ja faran el fet i córrer cap a la nevera per fer callar els crits de l’estómac. Si et veu algú, sempre li podràs dir que estàs sopant en horari europeu.

 

1 Comentari a 85. Segrest

  1. Bernat's Gravatar Bernat
    27 març 2014 , 9:07 | Enllaç permanent

    Bon profit i molta sort en aquest nou projecte que tan bona pinta fa. Per cert, hi ha alguna manera de ser segrestat per aquest nou projecte?

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca