83. Perdre

dilluns, 24 març

365 PARAULES

Algú em diu que m’ha somiat i m’envia un poema en anglès. El llegeixo i l’entenc a mitges. És, crec, un poema sobre pèrdues, sobre aprendre a perdre.

Confio que el somni no fos un malson. I confio que no m’acostumaré mai a perdre discussions o coses o persones.

Em van educar per no ser competitiva, per estimar les causes perdudes. Però, què hi farem, m’agrada guanyar. Discussions, coses i, sobretot, persones.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca