Catorze de cara al 2014

divendres, 7 febrer

 

Albert Sánchez Piñol, Joan Triadú, Lluís Llach, Montserrat Abelló, Salvador Giner, Jaume Cabré, Mònica Terribas, Joan Margarit, Joaquim Maria Puyal, Josep Maria Espinàs, Anna Veiga, Josep Carreras, Montserrat Carulla i Isona Passola.

Catorze catalans il·lustres s’expliquen ells mateixos, i ajuden a explicar el país, en aquestes esplèndides entrevistes fetes del 2008 al 2013, un dels períodes més convulsos i apassionants de la història de la Catalunya contemporània. La primera conversa va tenir lloc l’endemà de la independència de Kosovo i l’última s’ha fet a les portes d’un 2014 que ens acostarà, potser, a l’alliberament nacional.

“Eva Piquer estima prèviament els seus entrevistats i busca fer-los estimar als seus lectors burxant-los cada tros d’ànima. Hi ha converses que treballen només l’activitat professional de l’entrevistat fins al darrer alè, que els expliquen millor del que fins ara s’havien explicat mai, i n’hi ha que els obren sentimentalment en canal.” (Del pròleg de Vicent Sanchis)

Acontravent, 2014.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>