59. Metàstasi

divendres, 28 febrer

365 PARAULES

La paraula fa pànic, aquesta sí. Quan et diagnostiquen un càncer, el metge et diu que d’aquell tumor no et moriràs. El que et matarà serà una possible metàstasi. Que el mal lleig s’escampi, per dir-ho d’una altra manera.

No podem cantar victòria, encara. Però que s’hagi descobert el mecanisme pel qual les cèl·lules canceroses s’estenen a altres òrgans és un primer pas importantíssim.

Frenar la metàstasi és ajornar la mort. Aconseguir-ho seria la notícia del segle i del mil·lenni. Ploro d’alegria només d’imaginar que metàstasi passi a ser aviat una paraula rara, de les que hàgim de buscar al diccionari.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca