58. Partida

dijous, 27 febrer

365 PARAULES

El joc consisteix a anar teixint complicitats. El perill és equivocar-se de persones. Si crees lligams amb la persona equivocada, tard o t’hora et mataran aquella fitxa i hauràs de tornar a la casella de sortida. En canvi, la satisfacció d’encertar-la és infinita. Les persones adequades són caselles segures.

Val la pena triar bé. Només n’hi ha una, de partida.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca