57. Correus

dimecres, 26 febrer

365 PARAULES

Vaig a Correus a enviar un exemplar del meu llibre ‘Catorze de cara al 2014’ a cadascun dels entrevistats.

Hi duc sobres adreçats a Albert Sánchez Piñol, Lluís Llach, Montserrat Abelló, Salvador Giner, Jaume Cabré, Mònica Terribas, Joan Margarit, Joaquim Maria Puyal, Josep Maria Espinàs, Anna Veiga, Josep Carreras, Montserrat Carulla i Isona Passola.

A Joan Triadú no sabria on enviar-li el llibre. Aquesta entrevista va ser, potser, l’última que va concedir abans de morir.

El sobre per a Montserrat Abelló me’l quedo i decideixo que ja l’hi portaré jo personalment. Em fa por que li deixin un paper a la bústia i li facin anar a buscar el paquet a l’oficina de Correus. Té 96 anys, la Montserrat. Mereix que li doni el llibre en mà. I em fa il·lusió fer-ho.

La dona que m’atén va posant el segell corresponent a cada sobre i, de cop, exclama: “Caram, nena –quan t’acostes als 45 anys, aquest «nena» ja no fa tanta ràbia–. Tots són primeres espases!”.

Sí, és un dels luxes del periodisme. És així de privilegiada, a vegades, aquesta feina tocada de mort que, malgrat tot, es resisteix a extingir-se.

 

(Per cert! Batejarem el llibre el dijous 13 de març a les set del vespre a la llibreria Ona de Barcelona, al carrer Gran de Gràcia 217. En farà la presentació el periodista i escriptor Rafel Nadal. M’encantaria que hi vinguessis.)

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca