56. Diners

dimarts, 25 febrer

365 PARAULES

“Mare, ja entenc que els diners són importants per comprar menjar i tot això, però per què han de ser-ho taaant?”

La pregunta me la va fer ahir el fill de 5 anys abans de proposar-me que féssim com els “senyors antics”, que intercanviaven productes en lloc de comprar-los. Almenys hem evolucionat des de l’estiu pasat, quan vaig donar el seu cotxet de nadó a una amiga embarassada i ell li va preguntar que per què no se’n comprava un de nou.

Créixer també deu ser descobrir que l’esclavatge dels diners (com tot esclavatge, d’altra banda) és una putada.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca