55. Mentida

dilluns, 24 febrer

365 PARAULES

Tampoc cal fer un fals documental per demostrar que les mentides poden explicar veritats, per això ja tenim les novel·les i les pel·lícules i les obres de teatre: el que en diem ficció. El problema del que va fer ahir l’admirat Jordi Évole és que, potser sense voler-ho, difonent una mentida va avalar (o no va desmuntar, que ja és un gran què) la versió oficial sobre el 23-F. Com conclou l’antropòleg Manuel Delgado en aquest interessantíssim article, si la versió d’Évole és falsa vol dir que l’oficial continua sent la certa. Vaja, que el rei Borbó li deu un favor.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca