49. Hemisferi

dimarts, 18 febrer

365 PARAULES

L’hemisferi més cabró del meu cervell va encara més per lliure que jo. M’empeny massa sovint a engegar la rutina a fregir croquetes. Em renya quan perdono, quan oblido i quan em mossego la llengua fins a fer-m’hi sang. Em voldria sempre valenta, combativa i coherent de cap a peus. És rancorós com una mala cosa. Em troba conservadora i conformista. Si fos per ell, hauria trencat en mil trossets la meva vida aquell dijous, i aquell dilluns, i aquell dimarts. Si fos per ell, col·leccionaria venjances i comptes pendents i, potser, amants.

L’hemisferi més cabró del meu cervell és un cabronàs.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca