47. Famosos

diumenge, 16 febrer

365 PARAULES

L’àvia era sorda i, com que no es podia distreure ni amb la ràdio ni amb la tele, es comprava totes les revistes del fetge del quiosc. A tu te les passava així que sortien les noves, de manera que vas estar al corrent dels personatges famosos dels setanta i vuitanta amb una setmana de retard.

Però ara, si mai fulleges una revista d’aquestes, no hi reconeixes ni déu. Els teus famosos de paper satinat qui sap on paren. L’àvia fa prop de vint anys que és morta. I de quioscos en queden ben pocs.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca