45. Plans

divendres, 14 febrer

365 PARAULES

La setmana passada, durant una xerrada en un institut, em van preguntar si de petita ja tenia planejada tota la vida i si, en efecte, és tal com l’havia planejat. Vaig respondre amb una de les meves frases preferides: que Déu es fa un tip de riure cada vegada que algú fa plans. Que la vida em continua sorprenent i desconcertant i fent-me trontollar els principis sempre que em penso que ja li tinc la mida presa. I que per molts anys.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca