43. Decidir

dimecres, 12 febrer

365 PARAULES

“Prens alguna cosa per ser feliç?”, pregunta algú. “Sí, decisions”, és la resposta. Decidir és arriscar, decidint et pots equivocar. Però anar tirant sense decidir ens mata. La pitjor decisió és la indecisió, va afirmar no sé qui.

I esperar que decideixin per nosaltres ens remata.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca