40. Ganes

diumenge, 9 febrer

365 PARAULES

Sembla mentida que ens agafin tantes ganes de viure i riure i ballar i cantar i nedar i aprendre i menjar i agrair i abraçar i compartir i lluitar i estimar quan constatem que tot plegat són quatre dies mal comptats.

I sembla mentida que ens n’oblidem tan aviat.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca