24. Càsting

divendres, 24 gener

365 PARAULES

Per descomptat que Steven Spielberg va donar el paper protagonista de la pel·lícula E.T. al nen Henry Thomas després de veure’l actuar en aquest càsting. “Ok kid, you got the job”, exclama a l’acte el director. El nen es va provocar les llàgrimes pensant en la mort del seu gosset chihuahua a mans del gos d’uns veïns. La improvisació del nano és extraordinària. Tothom que el mirava va acabar plorant.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca