31. Pecat

divendres, 31 gener

365 PARAULES

Una amiga té la teoria que enumerem els pecats capitals en l’ordre en què els practiquem. El primer que em ve al cap és la gola: mira, encara.

En el pecat hi ha la penitència: pequem contra nosaltres mateixos. La solució potser no és no pecar, sinó calcular-ho bé. Com que els remordiments no ens els estalvia ningú, almenys que la pena valgui la pena.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca