30. Enemic

dijous, 30 gener

365 PARAULES

Els enemics se’t fan, no hi pots fer res. O sí: pots ignorar-los. També pots matar-los, però cal que sigui un crim perfecte: el teu enemic no pot ni sospitar que n’ets l’assassí, o morirà feliç: haurà aconseguit l’objectiu d’amargar-te la vida.

I el que no pots fer mai però mai és pretendre que l’enemic t’acabi estimant. Ni tu te’n sortiràs, ni ell s’ho mereix.

 

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca