26. Lletres

diumenge, 26 gener

365 PARAULES

El meu fill petit fa poc que ha après a llegir i va pel món llegint-ho tot, tot i tot. Jo tinc uns quants anys més que ell, però m’he quedat encallada en aquesta fase. No puc fer-hi res, les lletres se m’imposen com alzines que impedeixen veure el bosc. Sóc de les que se sap de memòria els textos dels pots de xampú, de les llaunes de tonyina clara en oli d’oliva verge extra (la generació de traumatitzats pel síndrome de la colza ens gastem una pasta en oli del bo) i dels anuncis del metro: ja m’hi poden posar la Gemma Mengual fent pantomimes, que a mi el que em crida l’atenció són les lletres que diuen “Ono, molt més que fibra.”

Hola, em dic Eva i sóc una ionqui de la lletra impresa. Llegeixo els peus de foto de diaris i revistes però amb prou feines faig una ullada a la imatge en qüestió. M’encanten les cobertes dels llibres de Periscopi perquè inclouen el text que normalment sol anar a la contra, a part del títol, el nom de l’autor i el del traductor. Podria estar sobrevolant amb helicòpter un paisatge espectacular i els ulls se’m desviarien cap a les lletres de la capsa de Biodramina. Encara no entenc per què vaig fer un BUP i COU de ciències pures (i no me’n penedeixo gens, ep), si es veu d’una hora lluny que sóc de lletres.

 

1 Comentari a 26. Lletres

  1. Judit's Gravatar Judit
    26 gener 2014 , 17:38 | Enllaç permanent

    Potser perquè en segons quines equacions hi ha més lletres que números!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca