Els Manel al paradís ‘hipster’

divendres, 24 maig

He vist coses que vosaltres no creuríeu.

Riuades de barbuts amb ulleres de marca i texans que tallen la circulació avançant com ovelles cap al Fòrum. Ells que tant odien els ramats.

Uns concerts a la vora del mar que comencen amb puntualitat suïssa.

Uns Manel molt elèctrics que no són la màxima atracció del Primavera Sound, perquè competeixen amb Tame Impala. Des de l’escenari, potser recorden aquell temps en què feien de teloners de Mishima.

Lluís Gavaldà, amb l’uniforme hipster que jo m’he descuidat a casa, confessant-me que li fa molta ràbia com escriu Guillem Gisbert. Sí: és un crac, el malparit.

Jordi Évole ballant al ritme d’Al mar (el Ford Fiesta groc ara és un Ibiza) i deixant que li facin fotos al costat de Carles Flavià.

Un públic que crida “independència” després de Benvolgut i abans del puto directiu que aviat ens haurà acomiadat a tots. Es confirma que els guiris són en una altra banda (o que s’han integrat molt de pressa).

Amigues que es troben al final de les tretze cançons i s’abracen mentre exclamen “que ve l’amor, que ve l’amor, que ve l’amor”.

Una noia que m’escaneja la polsera a la sortida i que conec però no sé de què. Em refresca la memòria: “Sóc periodista, abans treballava a la ràdio fent un programa de llibres”.

1 Comentari a Els Manel al paradís ‘hipster’

  1. Anna's Gravatar Anna
    26 maig 2013 , 7:11 | Enllaç permanent

    Jo també estic molt tova amb el tema…

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca