Ja hem perdut massa vegades

dijous, 22 novembre

NOU RAONS PER UN NOU PAÍS (8) *

Sóc competitiva de mena. No m’acabo de creure que l’important sigui participar, i no m’atreuen gens les causes perdudes: a mi dóna’m causes per guanyar. Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer. Si arribeu en la vida més lluny d’on pugui arribar, moriré molt gelosa del que m’hàgiu avançat. (Per cert, ja has vist l’espot del Llach?)

Dit això, diumenge a la nit els independentistes no tindrem motius per plorar, ni per rebolcar-nos en la derrota. Perquè ara l’objectiu no és guanyar unes eleccions, sinó guanyar la independència. I tot fa pensar que el dia 25 els vots sobiranistes seran majoria, es reparteixin com es reparteixin. A partir del 26 ens tocarà avançar plegats cap al mateix horitzó. Pobres de nosaltres si no ho fem.

També és veritat que mai de la vida m’haurà fet tanta il·lusió quedar en segon lloc.

 

* NOU RAONS PER UN NOU PAÍS és una sèrie d’articles de campanya a favor de la candidatura d’ERC-Catalunya Sí a les eleccions del 25N al Parlament de Catalunya.

 

1 Comentari a Ja hem perdut massa vegades

  1. 22 novembre 2012 , 15:54 | Enllaç permanent

    Realment fari il·lusió un segon lloc . I més il·lusio faria si tots els independentiostes, facin podi o no a les elccions, a partir del 26 de novembre treballessin junts per una causa comú i així a les properes eleccions poguessim votar com en els paisoso normals: només decidir si votem la dreta o l’esquerra

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca