Les coses pel seu nom

divendres, 16 novembre

NOU RAONS PER UN NOU PAÍS (5) *

Joan Fuster: “Quan dues persones es posen d’acord, segur que hi ha hagut un malentès”.

Bernard Weber: “Entre el que penso, el que vull dir, el que crec que dic, el que realment dic, el que vols sentir, el que creus que has sentit, el que realment has sentit, el que vols entendre, el que creus que has entès, i el que realment entens… hi ha deu possibilitats que tinguem dificultats per comunicar-nos”.

Comunicar amb èxit és tan refotudament complicat que val la pena dir les coses pel seu nom. Per garantir la jugada. Per espantar els malentesos. Hem d’explicar al món quin futur estem construint, i el món ens ha d’entendre. Si volem la independència, diguem-ho així. I votem-la.

 

* NOU RAONS PER UN NOU PAÍS és una sèrie d’articles de campanya a favor de la candidatura d’ERC-Catalunya Sí a les eleccions del 25N al Parlament de Catalunya.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca