Passeu passeu, però sense empentes

dimecres, 21 novembre

NOU RAONS PER UN NOU PAÍS (7) *

Que s’hi afegeixi com més gent millor, a l’independentisme. O som majoria o malament rai. Només serem independents si l’independentisme és mainstream. Si fem un referèndum i el guanya de carrer. Benvinguts i moltes gràcies, doncs. Casa meva és casa vostra i entre tots ho farem tot.

Ara: que no ens diguin que el problema per arribar a la independència és votar els que l’han defensada sempre, perquè costa massa de creure. Una cosa és que t’apuntis al gimnàs on fa anys que suem la samarreta, aprofitant no sé quina oferta d’última hora, i una altra que ens en facis fora.

No sé si m’explico.

 

* NOU RAONS PER UN NOU PAÍS és una sèrie d’articles de campanya a favor de la candidatura d’ERC-Catalunya Sí a les eleccions del 25N al Parlament de Catalunya.

1 Comentari a Passeu passeu, però sense empentes

  1. Xavi Llobet's Gravatar Xavi Llobet
    21 novembre 2012 , 12:32 | Enllaç permanent

    Aixo passa quan s’utilitzen les idees i les situacions en benefici propi I no en benefici de tothom. Actitud tipica de dretes de posar tothom “puesto” per seguir manant en benefici propi. Una altra versio d’aquell insoportable “calleu”.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca