Aprendre, estimar, viure

dissabte, 3 novembre

(Missatge de benvinguda al Lluc, fill de la Neus i l’Oriol Junqueras, que va néixer el 2 de novembre del 2012 i creixerà en el nou país que farem entre tots.)

Hola, Lluc. Benvingut a la vida. És complicada, la vida, no t’enganyaré. Però és un tresor que val molt la pena. Només en tenim una, de vida. De fet, és tot el que tenim. Per això és essencial treure’n partit. D’entrada, et voldria regalar dos verbs, potser els més importants del diccionari: aprendre i estimar. Si aprens i estimes, ja tens molt de guanyat. També seria bonic guanyar un país lliure, però d’això ja ens n’encarregarem les persones grans. Tu, de moment, tens feina a créixer, a beure llet i a despertar els pares de matinada. Però deixa’ls dormir una mica, va, que han de fer bona cara el dia que proclamem la independència. Un petonàs, i recorda: aprendre, estimar, viure. Visca la vida.

2 Comentaris a Aprendre, estimar, viure

 1. Carme Pujol's Gravatar Carme Pujol
  10 novembre 2012 , 14:41 | Enllaç permanent

  Eva, m’agrada molt el teu missatge de benvinguda . En Lluc ha nascut en un moment històric i li desitjo que pugui creixer i viure en un país per fi lliure, el que farem entre tots. Que tinguem sort!

 2. Manel's Gravatar Manel
  10 novembre 2012 , 17:59 | Enllaç permanent

  Felicitats Lluc. Festa gran i apren del teus pares. Volen per tu el millor que es pot dunar a un fill, la llibertat. Quant siguis mes gran ja ho entendres. Mots petons petito.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca