Que no s’acabi la festa

dimarts, 14 agost

Per si de cas aquesta sensació que el món s’acaba durés fins a la fi del món, val la pena que tinguem a mà una llista de coses que hauríem de fer sí o sí, malgrat tots els malgrats. Cantar. Ballar. Riure per damunt de les nostres possibilitats. Defensar la cultura amb les ungles i amb les dents i amb els genolls i amb els dits i de cap a peus. Jugar. Dubtar. Tolerar. Treballar. Provar de fer possible l’impossible. Discutir. Divertir-nos. Comprometre’ns. Donar les gràcies. Llegir. Plorar. Caçar al vol els moments feliços. Abraçar. Fer petons. Aprendre a estimar-se la vida quan la vida fa mal. Aprendre que l’esperança és mentida si no hi ha cada dia un esforç pel nou demà. Regar les plantes. Enamorar-nos. Fer apostes de risc. Mirar el cel. Meravellar-nos mirant el cel. Parlar. Menjar xocolata. Rectificar. Demanar perdó. Recordar que la vida és nostra. Aprofitar el temps. Aclarir malentesos. Dormir. Somiar desperts. Voler anar més lluny, sempre molt més lluny. Resistir. Raonar. Fer amics. Desfer nusos. Matar fantasmes. Saltar d’alegria. Fotre’ns de nosaltres mateixos. Confiar en el futur. Creure en els altres. Parir projectes. Acomplir projectes. Fer-ho tot a consciència. Pronunciar paraules d’amor senzilles i tendres. Escriure veritats entre línies. Fer nostres les festes majors.

I, sobretot, no ens hem de rendir abans d’hora: pot passar que l’última clau sigui la que obre la porta.

 

2 Comentaris a Que no s’acabi la festa

 1. Marga Losantos's Gravatar Marga Losantos
  18 agost 2012 , 17:58 | Enllaç permanent

  Encara que puguin semblar obvietats, sempre és important recordar-nos totes aquestes coses petites i grans que fan que la vida valgui la pena. Llegeixo la tirallonga que has posat i de tant en tant em dic: “sí, és això, quanta raó té” :-)
  Gràcies!

 2. klintxofood's Gravatar klintxofood
  20 setembre 2012 , 18:45 | Enllaç permanent

  Moooli mooolt bo! Intentare fer meves tantes reflexion. Merci

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>