Que no pari la música

dijous, 7 juny

Que esperant l’esperança no perdem la vida. Que hi hagi llum al final del túnel. Que el millor es conjugui en futur. Que atrapem uns quants impossibles. Que el diagnòstic tingui un bon pronòstic. Que la sinceritat s’encomani. Que la mediocritat s’extingeixi. Que la intel·ligència ens ajudi a volar. Que la salut faci hores extres. Que les males notícies passin de llarg. Que les etiquetes parlin en la meva llengua. Que les cançons ens facin vibrar. Que els polítics en sàpiguen. Que les novel·les ens atrapin. Que els fantasmes es morin de por. Que els nusos es desfacin estirant una mica per aquí i una mica per allà. Que els amos de gossos tinguin civisme. Que les sabates mimin els peus. Que el vestit rebaixat em quedi que ni fet a mida. Que els llavis encaixin millor que el vestit. Que ningú s’instal·li en la desgràcia. Que ningú s’instal·li en la indecència. Que desapareguin del mapa els que ni fan ni deixen fer. Que les cicatrius de la pell no arribin a l’ànima. Que els regals ens agradin. Que ens facin regals. Que no abaratim gaires somnis. Que la meritocràcia sigui la norma. Que el temps faci justícia. Que els malparits les passin putes. Que la mort quedi segrestada a la sala d’espera. Que el got estigui mig ple. Que les mentides no arribin a velles. Que els astres no perdin el nord. Que hi hagi alternatives. Que la bombeta funcioni eternament. Que els arguments convencin. Que el flirteig s’estanqui en el punt just. Que els maies no tinguin raó. Que siguis de debò. Que m’estimis. Que em facis riure. Que el poema parli de mi. Que bufem moltes més espelmes. Que l’edat ens faci savis. Que la vellesa tingui avantatges. Que la catàstrofe sigui una falsa alarma. Que no pari la música. Que tinguem sort.

(publicat a Time Out Barcelona el 30 de maig del 2012)

3 Comentaris a Que no pari la música

  1. Eduard Company's Gravatar Eduard Company
    7 juny 2012 , 12:34 | Enllaç permanent

    Una mica sabineru, però molt bell, la veritat. Esperem la segona tongada per d’aquí a un temps :)

  2. 12 juny 2012 , 12:28 | Enllaç permanent

    que no pari la música! que tinguem sort!
    gràcies Eva!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>