M’agrada…

dijous, 24 maig

Que la calor vingui per quedar-s’hi. Que el millor hagi d’arribar. La llum al final del túnel. Remuntar després de tocar fons. Redescobrir roba oblidada. Que la trucada sigui per a mi i em digui el que vull sentir. Mishima. Perseguir l’impossible. La plaça de la Virreina. Caminar escoltant música. Conduir escoltant música. Escoltar música. Fer créixer un nosaltres. Els diversos nosaltres que donen sentit a tot plegat. Saber-me perdonar. Llegir. Escriure. Afrontar reptes. Superar reptes. Els reptes. La xocolata. El Facebook, ni que surti a borsa. Joan Margarit. Maria-Mercè Marçal. Jaume Cabré. Les complicitats a prova de bomba. Els vestits. La justícia poètica. Les venjances merescudes. Picar entre hores. La coherència. Les cançons tristes. Matar les pors. Matar la culpa. Esborrar mals records. Reivindicar en positiu. Les sandàlies amb sola de suro. Les rajoles blanques de deu per deu. La crítica constructiva. Convèncer. El gaspatxo. El gingebre. El cel blau. Els projectes. Els bagels de panses. Les magdalenes integrals del forn Santa Clara. Que el diagnòstic tingui bon pronòstic. Que el cor tingui raons que la raó no entén. Que em busquis per WhatsApp, xat i aire. Que em trobis. Que guanyi el millor. Que l’oportunitat truqui a la porta. Que la vida em sorprengui encara ara, tot i els 43 anys que faré un dia d’aquests. Confiar que en faré molts més. Que m’enviïs mil petons. Que me’ls facis.

(publicat a L’Independent de Gràcia el 25 de maig del 2012)

6 Comentaris a M’agrada…

 1. Maria Rosa's Gravatar Maria Rosa
  25 maig 2012 , 8:17 | Enllaç permanent

  Jo també ho vull, tot això, i ho aconseguiré. I tant, que sí! Mira, m’has fet un bon favor amb una llista tan completa :D

 2. 25 maig 2012 , 18:29 | Enllaç permanent

  “Fer créixer un nosaltres” …. m’encanta Eva!

  també m’agrada tot el que t’agrada… menys el gingebre! :S

 3. 27 maig 2012 , 7:23 | Enllaç permanent

  M’agrada…!, en subscric forces. Bona tria!.

  Salutacions,

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>