Que la vida ens abraci

diumenge, 14 agost

Que la felicitat deixi de jugar a fet i amagar. Que les persianes pugin i baixin. Que el sol ens il·lumini el cervell sense cremar-nos la pell. Que el 39 no es faci esperar. Que els amos de gossos tinguin civisme. Que jo recicli com cal d’una vegada. Que la sinceritat s’encomani. Que la mediocritat s’extingeixi. Que la salut faci hores extres. Que les males notícies passin de llarg. Que les etiquetes parlin en la nostra llengua. Que les cançons ens facin vibrar. Que les novel·les ens atrapin. Que els fantasmes es morin de por. Que els nusos es desfacin estirant una mica per aquí i una mica per allà. Que el vestit rebaixat em quedi que ni fet a mida. Que els llavis encaixin millor que el vestit. Que ningú s’instal·li en la desgràcia. Que ningú s’instal·li en la indecència. Que desapareguin del mapa els que ni fan ni deixen fer. Que els regals ens agradin. Que ens facin regals. Que no abaratim gaires somnis. Que la meritocràcia sigui la norma. Que el temps faci justícia. Que els malparits les passin putes. Que la bona gent tingui ganes de riure. Que el got estigui mig ple. Que les mentides no arribin a velles. Que els astres no perdin el nord. Que els carrers es pintin de blau. Que la fi del món es retardi. Que guanyi el millor. Que m’estimis. I que tinguem la festa en pau.

(publicat a L’Independent de Gràcia especial Festa Major 2011)

10 Comentaris a Que la vida ens abraci

 1. 14 agost 2011 , 16:42 | Enllaç permanent

  Eva em sum a tots aquests desitjos tan macos i que es compleixin ja.

  Una aferrada pel coll des de les Terres de Tramuntana de Mallorca.

  Josep- Keops el beduí de la Vall dels Tarongers de Mallorca (Sóller)

 2. Maria Rosa's Gravatar Maria Rosa
  14 agost 2011 , 17:20 | Enllaç permanent

  Guapo, guapo, guapa!

 3. Montse Ribot Casals's Gravatar Montse Ribot Casals
  15 agost 2011 , 16:42 | Enllaç permanent

  Realment encantador, m’ha arribat al cor. Gràcies.

 4. Núria's Gravatar Núria
  18 agost 2011 , 12:43 | Enllaç permanent

  Hola!

  Jo només volia escriure’t un correuet agraint-te l’article d’avui dijous 18 a l’avui. Sobre els records….
  Gràcies, Eva,

  Una abraçada!

  Núria

 5. Anna's Gravatar Anna
  22 agost 2011 , 17:32 | Enllaç permanent

  Eva, és preciós, dolç, tendre, bonic…M’ha encantat!

 6. 23 agost 2011 , 20:15 | Enllaç permanent

  si, si i si a tot.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>