Sense Dalsy a la maleta

dilluns, 25 abril

No, no et vas endur el Dalsy de vacances perquè només marxàveu quatre dies i no es tractava de cridar el mal temps en sentit metafòric (el mal temps en sentit literal feia dies que l’anunciaven i, per descomptat, vosaltres anàveu de vacances a la platja).

I sí, vas haver de consultar la llista de farmàcies de guàrdia per anar a comprar un Dalsy amb urgència.

Així et trobes ara: desfent maletes, posant rentadores i calculant com coi t’ho faràs demà per enllestir la feinada que tens amb una criatura de dos anys enfebrada i emmarada a casa.

L’opció de donar-li un glop de Dalsy i enviar-lo a l’escoleta ni tan sols te la planteges com a possibilitat remota: en el fons del fons, ets una bona mare.

9 Comentaris a Sense Dalsy a la maleta

 1. Mey's Gravatar Mey
  25 abril 2011 , 20:26 | Enllaç permanent

  És curiós Eva, després de totes les vacances, el nostre petit també té febre i demà no podrà anar al cole. La veritat és que un dia a casa fa més miracles que el Dalsy. Que es millori el teu petit.
  Per cert, al meu fill no li agrada el Dalsy. Jo pensava que el seu èxit es basava en que tenia gust a caramel…Això em passa per no compar xuxes.

 2. Carmen's Gravatar Carmen
  25 abril 2011 , 22:02 | Enllaç permanent

  Ei! Crec que hi ha ungenèric del dalsy que té un altre gust!

 3. Ana's Gravatar Ana
  25 abril 2011 , 23:37 | Enllaç permanent

  Quins records! La meva filla ja és gran, però ha estat prenent Dalsy fins més enllà de la majoria d’edat. La dosi eren quatre xeringues! No fa massa que hem passat al comprimits d’Ibuprofeno.
  Que es millorin les criatures enfebrades.

 4. trinitat's Gravatar trinitat
  26 abril 2011 , 8:54 | Enllaç permanent

  I la belladona? Us asseguro que funciona!

 5. Mireia's Gravatar Mireia
  1 maig 2011 , 15:02 | Enllaç permanent

  La nostra petitona de 3 anys no vol saber res del Dalsy, ni camuflat ni de cap altra manera, i ja fa temps que ens van receptar un equivalent en forma de supositori que fa miracles! Visc a Holanda o sigui que el nom de marca no et deurà servir, però són supositoris de paracetamol, que també és el principi actiu del Dalsy.

 6. montse aloy's Gravatar montse aloy
  6 juny 2011 , 9:48 | Enllaç permanent

  És lo que té, marxar de vacances i posar-se malalts, tot és u. A més, quan un dels dos és discapacitat, esperes no haver-te deixat el medicament per a l’epilèpsia… Ni les receptes. I potser la imatge de Santa Rita també hi cabria a la maleta??

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca