Sa Majestat Client X

divendres, 4 març

L’amiga d’una amiga (no és un recurs retòric, que consti) va intentar conciliar la feina i la vida inventant-se un client fantasma. Cada cop que havia de portar un fill al metge, havia d’assistir a un concert de l’escola o tenia cap altre compromís infantil ineludible, deia a l’oficina que estava reunida amb el client X o que estava treballant per al client X. Així ningú de l’empresa li retreia amb mala llet que els fills li feien perdre productivitat laboral. El cert és que ella rendia amb escreix (i dormia poc, això també), però no hauria estat ben vist que s’escapés del despatx per fer d’espectadora d’una obra de teatre interpretada per nens de quatre anys.

És evident que no es pot arribar a tot arreu i que s’ha de renunciar a alguna cosa pel camí. Per desgràcia, les dones amb certes aspiracions professionals renuncien a tenir fills, a tenir-ne tants com voldrien o a veure’ls tant com voldrien. I a vegades no els queda altre remei que renunciar a dir la veritat.

Per cert, que avui culmina la Setmana Tarambana (dilluns amb la cara pintada, dimarts amb un barret, dimecres amb un pentinat original, dijous en pijama i divendres, disfressats de cap a peus). Si aquesta tarda em veieu a la rua de Carnaval de l’escola dels meus fills mitjans o a la festa de l’escoleta del meu fill petit, guardeu-me el secret. Se suposa que estaré reunida, i és cert. Amb Sa Majestat Carnestoltes.

(publicat el 4 de març a L’Independent de Gràcia reversionant un post del blog La feina o la vida)

2 Comentaris a Sa Majestat Client X

 1. cleta's Gravatar cleta
  4 març 2011 , 13:34 | Enllaç permanent

  És una llàstima que ens haguem d’inventar aquesta mena de coses.

  Bon carnestoltes!

 2. Àlex's Gravatar Àlex
  4 març 2011 , 19:09 | Enllaç permanent

  és cert, ha estat una reunió de profit. en dóno fe

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>