Certeses

divendres, 5 novembre

M’agrada el blau. El mar. Nedar, ofegant fantasmes amb cada braçada. Llegir frases que m’agradaria haver escrit. Escriure i trobar les paraules buscades. Els vestits. Les abraçades dels meus fills. El clavell que tens per a mi. Estar sola sense sentir-me’n. La intel·ligència. La justícia. El cafè. Els llibres. La xocolata. Les meves coses. Els reptes que semblen impossibles. Les certeses provisionals. Les causes guanyades. La idea de tenir tot el temps del món amb un cafè al davant i un llibre a les mans. Gràcia. Barcelona. Nova York. Caminar les ciutats. El racó on escric. Somiar desperta. Dir-me i repetir-me que no he d’abaratir els somnis. Estimar. Saber-me estimada. Els rellotges d’esfera blanca i números aràbics que no s’aturen mai. Els poemes que em consolen. Les sabates que mimen els peus. Els esperits constructius. Els projectes que prenen forma. Les bones notícies. Les bones novel·les. Les bones pel·lícules. La bona gent. Els bons arguments. Els qui saben argumentar. Les cançons que m’alteren l’ànim. Les pessigolles als turmells. Les rialles que s’encomanen. Els petons. La confiança que el millor encara ha d’arribar. Les venjances merescudes. Els fulls en blanc. El talent ben invertit. Valorar el que tinc. Competir i vèncer. Discutir i convèncer. Els diccionaris. La web que tot just acabo d’estrenar (evapiquer.cat) i que m’ajudarà a tenir el meu caos prou ben ordenat.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>