Ai, ai, ai…

dijous, 12 agost

És quan dormen que veus clar que els estimes molt, els fills. O quan no són amb tu i els enyores. Quan els tens a prop i desperts, sovint els enviaries a fregir espàrrecs. Però, ai: de seguida et sortiria la mare que portes dins i correries darrere d’ells, patint per la possibilitat que es cremessin amb l’oli de la fregidora. O que s’ennueguessin amb un espàrrec.

No creus que les dones hàgiu vingut a aquest món a parir. Però saps de primera mà que les mares heu vingut a aquest món a patir.

2 Comentaris a Ai, ai, ai…

 1. Montse's Gravatar Montse
  12 agost 2010 , 23:01 | Enllaç permanent

  Hola!

  mmm… no sé si hi estic gaire d’acord amb l’última frase. És cert que pateixes per ells… però quan cal. Jo no sóc patidora de mena, potser perquè són molt petits i encara no s’envan amb els amics…

  Tot i així, no he pensat mai que les mares estem aquí per patir. Frases com aquesta o com “els nens són un “gasto”” o com “de petits te’ls menjaries i de grans et penedeixes de no haver-ho fet”… no m’agraden gens.

  Jo he tingut fills perquè he volgut, no són cap càrrega i els vull gaudir a qualsevol edat.

  Suposo que també depèn de cada una… i de cada nen.

  Una abraçada

 2. MonicaEster's Gravatar MonicaEster
  14 agost 2010 , 16:28 | Enllaç permanent

  Montse, doncs jo tb els vull gaudir a qualsevol edat però penso q això de “gaudir” no vol dir deixar de patir… tb sóc mare patidora tot i que com l’Eva tb el enviaria a fregir esparrecs però jo amb ells, no fos cas que es cremin…
  Petonets per totes les mamis patidores com jo!!!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca