Ets ben boja

divendres, 23 juliol

Tenir un fill és una aventura. Tenir-ne dos, un esport de risc. Tenir-ne tres, una heroïcitat. Tenir-ne quatre, una bogeria.

Sobretot si no et vols limitar a canviar bolquers, fer disfresses per Carnaval, assistir a les reunions de l’AMPA, patir pels exàmens que suspenen i per les amistats que perden, buscar-los el millor institut i posar cara de rellotge aturat el dia que la filla gran et digui per primera vegada mare-no-m’esperis-desperta-que-avui-potser-no-dormiré-a-casa.

2 Comentaris a Ets ben boja

 1. MonicaEster's Gravatar MonicaEster
  23 juliol 2010 , 17:48 | Enllaç permanent

  Eva, jo crec que més q boja ets tota una super mare!!!! Jo en tinc dos i ara hem decidit buscar el tercer. Espero que tot vagi bé!! Si tinc dubtes ja se a qui preguntar!!!

 2. animapec's Gravatar animapec
  26 juliol 2010 , 9:45 | Enllaç permanent

  Quina bogeria més maca, no?? :)

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca