El crim perfecte

diumenge, 25 juliol

Mataries pels teus fills, aquests assassins en miniatura que s’han carregat sense manies la persona que eres abans de ser mare. Des que ells hi són, ella ha desaparegut del mapa. No en queda ni rastre, d’aquella dona atrafegada que de tant en tant, mooolt de tant en tant (ja hem quedat que el Temps Per a Tu no existeix), tenia uns minuts per a si mateixa. I que no havia de patir per ningú més que per si mateixa.

És el crim perfecte. Perquè, a sobre, la víctima no denunciaria els culpables mai de la vida.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca