Les mares també se'n van de marxa

dimarts, 16 març

Els companys sense fills queden per anar a fer una cervesa després de plegar, o se’n van de farra fins que el cos aguanti. L’endemà arriben a la feina amb cara de son i ressaca, i tu te’ls mires amb una barreja d’enveja i nostàlgia. Ara també saps què és passar la nit en blanc, però aixecar-se cada trenta segons per consolar una criatura amb mal d’orella no és ni de bon tros tan estimulant.

Bona notícia: quan sortir de nit equival a abandonar el teu llit per anar-te’n de marxa a l’habitació del nen (dormiu en cambres separades, sí: que et perdonin els creients i practicants del collit), el pijama no et queda impregnat de pudor de fum.

1 Comentari a Les mares també se'n van de marxa

  1. mcusido's Gravatar mcusido
    16 març 2010 , 12:12 | Enllaç permanent

    ufff jo últimament porto una marxa… jajajaja

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

  • El llibre

  • Hemeroteca