Jo treballo quan vull, elis elis

dimecres, 3 febrer

La flexibilitat d’horaris laborals és un gran invent. Et permet portar la criatura al pediatre a mig matí i respondre mails des de casa mentre li dura l’efecte euforitzant del Dalsy. Et permet plegar de treballar per anar a buscar els nens a l’escola com si fossis una mare normal, però a canvi potser hauràs de fer guàrdia davant l’ordinador a l’hora crítica de les banyeres i els sopars. Et permet assistir a la rua de Carnaval i als premis literaris de Sant Jordi sense haver de donar mil explicacions al jefe de torn. Et permet combinar la feina i la vida sense haver de triar amb una pistola al pit entre la feina i la vida.

I aquí estàs ara, pencant a quarts de tres de la matinada, per gentilesa de la flexibilitat dels pebrots.

8 Comentaris a Jo treballo quan vull, elis elis

 1. 3 febrer 2010 , 10:25 | Enllaç permanent

  Ahhhhhh, ho subscric tot!!!!

 2. 3 febrer 2010 , 10:36 | Enllaç permanent

  A mi em passa que em costa molt treure’m del cap la feina, mentre treballo per casa. Eva: A tu et passa el mateix quan dius “i aquí estas fins a quarts de tres de la matinada…”? o tens alguna recpta bona per saber descansar quan tinc l’ordinador tan aprop i sempre escrivint. No sé “tallar”.

 3. 3 febrer 2010 , 10:41 | Enllaç permanent

  Vull dir “recepta”

 4. TEYNIV's Gravatar TEYNIV
  3 febrer 2010 , 10:41 | Enllaç permanent

  Completament d’acord, sí senyora, i a més només sents la gent que et diu que deu ser fantàstic, això de treballar a casa.

 5. Carme's Gravatar Carme
  3 febrer 2010 , 12:37 | Enllaç permanent

  Doncs jo que porto mitja vida treballant fora, ara és just el que busco.

 6. Marta Rafecas's Gravatar Marta Rafecas
  3 febrer 2010 , 12:54 | Enllaç permanent

  Ja ho diuen, els Dijous Paella: “I és que és veritat, que mai no n’hi ha prou, que mai no plou al gust de tothom!” :)

 7. 3 febrer 2010 , 16:20 | Enllaç permanent

  Hahaha
  Quanta raó!

 8. Marta's Gravatar Marta
  4 febrer 2010 , 10:18 | Enllaç permanent

  A mi em passa com a la Victòria. Em poso a jugar amb la meva filla i em vaig mirant l’ordinador de reüll.

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca