No hi ha marxa enrere

diumenge, 31 gener

El tòpic és cert: tenir fills et compensa de sobres. Potser et costa argumentar-ho a les deu de la nit, amb una feinada pendent i amb crits infantils en estèreo com a banda sonora, però saps que no tornaries enrere ni que poguessis.

Que no, desenganya’t, no pots.

7 Comentaris a No hi ha marxa enrere

 1. JRoca_Font's Gravatar JRoca_Font
  31 gener 2010 , 18:06 | Enllaç permanent

  Eva, amb quatre criatures més que estèreo diria que teniu el dolby surround aquest que entra per tot arreu, quina feinada però quina passada!
  Salut

 2. Eva Piquer's Gravatar Eva Piquer
  31 gener 2010 , 18:18 | Enllaç permanent

  Anava a dir-te, Jordi, que les tenim ensinistrades i només criden (o ploren o canten) de dues en dues, però tens raó: a vegades els crits (o plors o cançons) vénen alhora del nord, el sud, l’est i l’oest. És una passada, això sí.

 3. 31 gener 2010 , 18:35 | Enllaç permanent

  Res Eva, em sembla que tu pots amb la música de les criatures i amb qualsevol música que “soni” de feina, d’escriure o del que sigui. Sempre endavant!!!

 4. Mey's Gravatar Mey
  31 gener 2010 , 22:11 | Enllaç permanent

  Eva, totalment d’acord i que soni la música per molts anys!

 5. 1 febrer 2010 , 10:44 | Enllaç permanent

  Jo només fa tres mesos que tinc plors en estèreo i tampoc no podria tornar enrere! Ara tot just començo a tenir també riures i xerrameques també en estèreo i això ho cura tot! O sigui que quatre criatures rient alhora no deu tenir preu, oi, Eva? :)

 6. Anna's Gravatar Anna
  1 febrer 2010 , 19:11 | Enllaç permanent

  Si ets pare, et separes i passes a 1/7 de dedicació. Es un pseudo-marxa enrera?

 7. Ellen's Gravatar Ellen
  2 febrer 2010 , 13:05 | Enllaç permanent

  I tant que compensa! Jo tenia claríssim que només volia un fill i ara estic esperant el segon. Espero que se’m passi i no tornem amb un tercer…

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca