Les altres se'n surten millor?

dilluns, 11 gener

La que treballa tot el dia enveja la que fa mitja jornada. La de mitja jornada preferiria no treballar fora de casa. La que va per lliure pagaria per tenir un horari pautat. La que ha deixat la feina per consagrar-se als nens i la casa mataria per poder-se escapar a l’oficina vuit hores al dia.

Totes pensen que les altres se’n surten millor… i totes s’equivoquen.

4 Comentaris a Les altres se'n surten millor?

 1. 11 gener 2010 , 0:59 | Enllaç permanent

  M’has recorda’t allò del “tan de bo fos, o no fos, o..!”
  Sort del Tolstoi: “El secret de la felicitat no està en fer el que es vol sinó en voler el que es fa”.
  De tota manera sovint ens equivoquem.

 2. Carme's Gravatar Carme
  11 gener 2010 , 16:44 | Enllaç permanent

  Eva, la fòrmula perfecta existeix, n’estic convençuda. ACTUALMENT m’hi sento molt aprop. Com ja saps, em vaig quedar sense feina i vaig decidir aprofitar l’atur per ocupar-me dels nens. Ara bé, sóc molt conscient que el temps canvia les coses i per tant no sé dir-te quant de temps durarà aquesta sensació de felici-tranquil·litat. Mentrestant, “CARPE DIEM”.

 3. Tura's Gravatar Tura
  11 gener 2010 , 23:50 | Enllaç permanent

  A casa dels altres, tot és millor. Ja ho acostumen a dir, ja.

 4. 3 febrer 2010 , 10:22 | Enllaç permanent

  M’ha agradat el títul!Sempre he pensat que les demés s’en surten millor!Però desprès de probar totes les opcions: full-time, part-time, free-lance, domestic assistant, au-pair…(perquè sempre queda millor en anglès?) Crec que la dona d’avui ha d’ésser un camaleó.Adaptar-se toca! Espero que les meves filles ho tinguin millor!

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca