Es busquen avis divorciats

dilluns, 18 gener

Els avis de les criatures estan sempre a punt per ajudar-te, si no tens la desgràcia de tenir uns pares o sogres amb l’agenda encara més atapeïda que la teva. No hi ha volta de full: mentre els nens són petits, la supervivència professional de la filla dels teus pares passa sí o sí per l’abús dels avis dels teus fills.

Si t’ho mires fredament, surt més a compte que pares i sogres estiguin tots separats i aparellats de nou: així hi ha més gent que et pot donar un cop de mà en moments de crisi. Però, ai, tampoc és qüestió que et posis a aplaudir entusiasmada quan els teus pares t’anuncien amb llàgrimes als ulls que, després de tota una vida junts, han decidit divorciar-se.

3 Comentaris a Es busquen avis divorciats

 1. 19 gener 2010 , 13:31 | Enllaç permanent

  Un article força encertat i que prové segurament d’una persona agraïda. Sort dels avis que ens salven en més d’una ocasió.
  Arrel d’aquesta afortunada intervenció entorn als avis en l’època de crisi i no-crisi, volia fer esment d’un col.lectiu, que poca gent té en compte però que tothom coneix: el cas dels pares divorciats de l’estat espanyol… uns pares que conseqüència de la política i la legislació suposadament d'”igualtat” acaben molts d’ells al carrer, sense vivenda, després dels divorcis-express – aixó si amb la hipoteca a mitges- i amb totes les càrregues econòmiques que us volgueu imaginar.
  Més d’un i més d’un miler de pares divorciats hem d’agraïr als avis, paterns naturalment, el no haver d’anar a dormir a la furgoneta de la feina, al taller, o a sota d’un pont els dies que “i en aixó si que hi ha moltes concessions per la part materna” els dies que et toquen els fills: a meitat de setmana, caps de setmana i vacances.
  Verd pels avis, vermell pels polítics i politiques del nacional-feminisme.

 2. Alba2's Gravatar Alba2
  19 gener 2010 , 13:38 | Enllaç permanent

  La meva nena té tots els avis divorciats, i en certa manera sí es veritat que hi trobem aquests avantatges… tot i que alguns no tenen parella i hi ha alguna parella a la que no li volem deixar la nena…un altre que viu juny…
  Però si estan junts si un no pot l’altre tampoc perque comparteixen plans, i separats les seves agendes son diferents i si un no pot potser pot l’altre…

 3. JRoca_Font's Gravatar JRoca_Font
  20 gener 2010 , 12:51 | Enllaç permanent

  Molt bon apunt Eva,
  és ben cert que és bo tenir molts avis i a ser possible a prop de casa, ara, després la canalla surten proporcionalment més consentits, no?
  Salut

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca