L'alliberament de la dona

divendres, 11 desembre

Vas de bòlit cada dia de cada dia, ets una esclava de l’agenda, et rentes les dents dins la dutxa per amortitzar els dos minuts d’espera que requereix el suavitzant dels cabells, carregues amunt i avall unes quantes tones de culpabilitat i te les apanyes com pots per combinar una feina vocacional que et fa sentir poc o molt realitzada amb la feinada afegida que suposa tenir un o dos o tres o quatre (quatre!) fills. Visca l’alliberament de la dona.

7 Comentaris a L'alliberament de la dona

 1. Cristina's Gravatar Cristina
  11 desembre 2009 , 22:22 | Enllaç permanent

  Gràcies Eva!!
  Potser hem de lluitar per l’alliberament de l’home!!!

 2. 12 desembre 2009 , 0:05 | Enllaç permanent

  Eva. M’has donat una bona idea amb això de rentar-se les dents a la dutxa, per guanyar dos munuts. No sé segur com anirà. No em relliscarà el raspall amb els dits plens de suavitzant?
  Gràcies, Eva!!!
  Bon cap de setmana,
  Victòria

 3. Yolanda Cortés's Gravatar Yolanda Cortés
  12 desembre 2009 , 11:22 | Enllaç permanent

  Eva, he estat ara llegint les entrades al teu blog, quanta raó tens!!! Sort del bon humor, perquè a les que no tenim fills, després de llegir-te, encara ens marxen més les ganes!

 4. Eva Piquer's Gravatar Eva Piquer
  13 desembre 2009 , 19:49 | Enllaç permanent

  No, Yolanda, no te n’han de marxar les ganes! Tenir fills és, de llarg, el millor que he fet a la vida. Has de saber-ho portar amb humor, això sí.

 5. Cristina's Gravatar Cristina
  13 desembre 2009 , 22:12 | Enllaç permanent

  A més, passa tan de pressa… Et quedes ben moixa i t’enyores de quan se’t feia tot tan costerut!

 6. 14 desembre 2009 , 21:43 | Enllaç permanent

  Amb això sí que tens raó, Cristina, Jo quasi diria “Tan de bo pogués ser jove i tenir el meus fills petits” però no ho puc ni pensar desprès de fer aquell post al meu bloc…

 7. NURIA SANS's Gravatar NURIA SANS
  17 desembre 2009 , 15:07 | Enllaç permanent

  És curiós que totes les mares treballadores en sentim igual i que en canvi no poguem o sapiguem solucionar aquest tema a nivell social.
  Si més no, axò sí que ho tenim expressem solidaritat mútua !

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca