I si és una assassina?

dimarts, 29 desembre

La cangur et truca a l’hora que ja hauria de ser a casa teva per comunicar-te que té la grip (nova o vella, t’és igual). Et toca buscar-li un substitut amb urgència, perquè els nens fan vacances de Nadal o vacances d’hivern o com vulguis que es diguin però tu has d’anar a treballar. El mòbil de la cangur de recanvi està desconnectat. Fas trenta-quatre trucades més fins que parles amb una noia que diu que sí, que vindrà com abans millor. Quan se’t presenta a casa descobreixes que només en saps el nom i encara gràcies. Podria ser una cleptòmana. O una assassina en sèrie. Sigui com sigui, no tens temps per fer investigacions policíaques. No la coneixes ni de vista, però li dónes el nadó, les claus de casa i el teu número de mòbil i fuges corrents cap a la feina.

6 Comentaris a I si és una assassina?

 1. Sigrid's Gravatar Sigrid
  29 desembre 2009 , 22:15 | Enllaç permanent

  Eva…dona i per què estic jo a l’escoleta???aiaiaia!!!

 2. Eva Piquer's Gravatar Eva Piquer
  30 desembre 2009 , 0:00 | Enllaç permanent

  No t’enfadis, Sigrid! He exagerat una mica… Al final avui ens ho hem pogut muntar prou bé. Però sí que m’ha passat alguna vegada, això de deixar els nens amb una cangur desconeguda! Bon any!!!

 3. Esther's Gravatar Esther
  30 desembre 2009 , 0:51 | Enllaç permanent

  La culpa, la tenen les feines, que no pensen en les famílies, i encara menys en les dones treballadores, perquè haurien de tenir llars d’infants a les mateixes feines, com fa el Mercadona

 4. marr's Gravatar marr
  30 desembre 2009 , 1:00 | Enllaç permanent

  Als mercadones hi ha guarderies per a les treballadores?

 5. Mar's Gravatar Mar
  30 desembre 2009 , 16:57 | Enllaç permanent

  Jo també ho havia sentit a dir, sobretot en mercadones molt i molt grans, com ara les grans distribuïdores, que és a Sant Sadurní d’anoia, si no m’equivoco.

 6. annutxi's Gravatar annutxi
  13 gener 2010 , 13:01 | Enllaç permanent

  No em fa cap mena de gràcia que es vinculi tant estretament el món laboral i el món de les criatures, hi hauria d’haver altres solucions.
  -marr, guarderies per als “treballadors” no n’hi ha?

Deixa una resposta

Pots utilitzar aquestes etiquetes HTML i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Les paraules i la vida

Vaig parir el blog per parlar amb alegria de la feina, la vida i les dificultats per casar una cosa i l’altra. D’aquí en va néixer el llibre ‘La feina o la vida’. Ara hi penjo coses que escric quan em cal posar paraules a la vida.

 • El llibre

 • Hemeroteca